Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Кадър 7/8 TVПремиерът ни подронва авторитета на банковата система.

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКадър 7/8 TVПремиерът ни подронва авторитета на банковата система.
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Премиерът ни подронва авторитета на банковата система с пари в нощното шкафче

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Кадър 7/8 TV

Премиерът ни подронва престижа на банковата система. На всички ни споделя, че тя е постоянна, а той си държи парите в нощното шкафче, разяснява във вечерното шоу на Слави Трифонов някогашният народен представител Минчо Спасов.

" Викайте ушни лекари да прочистват уши, Гешев явно не чува. Той се бори с битовата престъпност в Шумен или в Долна паланка. Всички служители на реда са на жълтите павета в София. В дома на премиера е проникнато, по какъв начин се бори с битовата престъпност Гешев? Премиерът е прекомерно ангажиран да сезира прокуратурата за това битово закононарушение в дома му, за това я сезирах аз и се надявам, че прокуратурата ще открие лицето, с цел да се отстранен всевъзможни подозрения по отношение на целомъдрието на нашия министър председател. 

Записcт от през днешния ден е следващо доказателство на думите му " Аз съм елементарен и ми е елементарно ". Този диалог демонстрира равнището - морално-етично. Но има други записи, уличаващи го в тежки пестъпления. Записите са унищожени. 

Надявам се, че обединеното изпитание на хората ще докара до край и до по-голяма нормалност в нашата страна. В последните 20 дни има недоволни хора за това, че е забавено тяхното напредване. Но в действителност гражданското общество е подложено на гнет, когато кортежите на властта стопират придвижването. 

Нашите управници имат най-многобройната защита в Европа. От какво се опасяват? -може би от националната обич. Мирният темперамент на митингите е гаранция за техния триумф. ", оббощи гостът в студиото на телевизия 7/8. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР